mandag 13. juni 2011

Luftetur og utstilling.....samtidig!

På søndag morgen ringte min kjære svigermor og lurte på om hun skulle ta med seg Roxy og gå en tur. Men siden sola endelig skinte og himmelen var blå ble vi enige om å gå begge to :-)

Vi hadde ikke gått mer enn en drøy kilometer, da vi møtte på dette....Det stod vann ca. 50 cm over veien. Roxy synes det bare var gøy og vasset ut i dammen for å ta seg litt......vann! Vel, vi hadde ikke så lyst til å vasse over, så da var det ikke annet å gjøre enn å snu og ta en annen rute.Vi fortsatte videre i varmen til en sti kalt Oldtidsveien/Farseggen. Langt oppi skogen, ved siden av stien, var det satt opp et skilt hvor det sto: Utstilling. Så vi trasket nedover i ravina for å se hva det var.


Det er nok bratt i ravina til vanlig, men etter alle de dagene med regn var stien veldig gjørmete og glatt. Det var hengt opp tau som vi kunne holde oss i, og det hjalp mye. Jeg hadde nok ligget i gjørma et par ganger om det ikke hadde vært noe å holde seg i :-)

Utstillingen besto av fotografier og tekster hengt opp på trær rundt omkring nede i ravina. Og temaets mål var å få oss til å se skogens trær, stubber o.l. på en annen måte. Bruke fantasien, og lære av "moder Jord"!
Kan du se hvilket dyr som gjemmer seg i bildet?  Jeg tror det kan være en struts eller emu :-)

Det var litt merkelig å gå i skogen for og se på bilder av skogen, men det fikk meg til å tenke.... og det var vel kanskje målet med utstillingen?

Bor du i nærheten og har lyst til å ta en titt, sjekk ut denne linken:

http://romerike.no/-/event/show/256251/4309706_fotoutstilling-i-skogen?ref=mst

Ha en fortsatt fin dag!

Linn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar